Thuis ProductenAandrijving in het Rekken

S235JR materiële Aandrijving door Pallet het Rekken Hoogte - dichtheid in Pakhuis

China Nanjing Huade Storage Equipment Manufacturing Co.,Ltd certificaten
China Nanjing Huade Storage Equipment Manufacturing Co.,Ltd certificaten
De goede diensten en de efficiënte werken, zou ik aan samenwerking met hen houden van, is het mijn beste ogen in China.

—— Mej. Susan

Wij geloven in uw beroep. Hield van met uw team te werken.

—— Ruby X.

Ik ben online Chatten Nu

S235JR materiële Aandrijving door Pallet het Rekken Hoogte - dichtheid in Pakhuis

S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse
S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse

Grote Afbeelding :  S235JR materiële Aandrijving door Pallet het Rekken Hoogte - dichtheid in Pakhuis

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Huade
Certificering: RMI, ISO9001, ISO14001, ISO18001
Modelnummer: Pallet het Rekken - Aandrijvings in/Aandrijving door Rek
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20 ton
Prijs: 40~ 100 USD/ pallet location
Verpakking Details: Beschikbaar pakket, 25 ton 40GP
Levertijd: 20~120 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 5000 ton/Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: S235JR SCOPE: Pakhuisaandrijving door pallet het rekken
kleur: Om door klant worden bepaald Toepassing: Magazijn
naam: aandrijving door pallet het rekken certification: RMI, ISO9001
Hoog licht:

aandrijving door het rekken

,

Drive in palletstellingen

 

Aandrijving in Rekken - Aandrijving door het Rekken van Systeem - Hoogte - de Opslag van de dichtheidspallet het Rekken Systeem in Pakhuis

 

 

 

De aandrijving in rek is een hoogte - het systeem van de dichtheidsopslag in pakhuizen wordt gebruikt pallets op een basis die eerste van in/last uit op te slaan (FILO). De pallets worden geladen en van de voorkant van het rek en de vorkheftrucksaandrijving direct in de baaien van het rek om aan het opgeslagen product teruggewonnen te krijgen. De laatste geladen pallet wordt de eerste toegankelijke pallet, creërend een dichtere en eenvormige lading op een beperkt opslaggebied.

Wanneer vergeleken bij conventionele selectieve reksystemen, kan dezelfde hoeveelheid opslag op een veel strakker gebied met hoogte worden bereikt - dichtheidsaandrijving binnen of aandrijving door systemen.

 

Aandrijving door het rekken van de werken zo ook, maar opslagpallets op een eerste - in/eerst - uit basis (van FIFO). De pallets worden geladen aan één kant van het rek en van de overkant teruggewonnen.

Het traditionele palletrek is een grote opslagoplossing voor een grote verscheidenheid van pakhuizen en distributiecentra. Nochtans, als u heel wat inventaris hebt dat de verschuivingen periodiek, de aandrijving binnen of de aandrijving door rek een hoogte - de opslagoplossing zijn van de dichtheids ruimtebesparing kunt u ernstig willen nadenken. Terwijl de traditionele statische rekopslag voor vele rijen van pallet het rekken met doorgangen tussen de individuele rijen toestaat, staan de aandrijving binnen en de aandrijving door het rekken voor een veel dichtere regeling van uw opgeslagen product toe. Zowel staan de aandrijving als de aandrijving door reksystemen binnen efficiënter gebruik van beschikbare ruimte toe dan de traditionele systemen van multi-doorgang selectieve rekken.

 

Hoog - het de rekkenwerk van de dichtheidsopslag door de standaardposten van het palletrek samen met spoorstralen te gebruiken of eenvoudiger, sporen om de pallet op te slaan laadt in een zeer dichte configuratie. Het belangrijkste verschil tussen deze rekken en selectieve palletrekken is dat de vorkheftruck binnen het rek zelf werkt en er geen gespecificeerde stegen tussen de rijen zijn. Forklifts gaan in de individuele baaien van het rek binnen en de baaien zelf kunnen zoals nodig zo lang of zo kort zijn.

 

De aandrijving in rek en de aandrijving door reksystemen verminderen opslag en herwinningstijd terwijl het verhogen van efficiency en productiviteit onder arbeiders. Niet alleen komen zij aan uw verrichtingen ten goede, kunnen zij uw bodemlijn ook verminderen door u meer bergruimte per dollar te geven besteed bij het rekken. Omdat deze rekken tot een meer eenvormige lading op een beperkt opslaggebied leiden, worden uw vorkheftruckexploitanten die in het systeem werken meer bekwame bestuurders. Naast deze voordelen, overweeg dit – de aandrijving binnen & de aandrijving door systemen zijn zeer efficiënte energie. Aangezien het product zo dicht in dit type van systeem wordt geladen, er minder lucht is die tussen uw pallets worden moet verwarmd of worden gekoeld en uw forklifts te hoeven niet zo ver drijven om ladingen te plukken of te plaatsen, daardoor gebruikend minder brandstof.

 

 

 

Contactgegevens
Nanjing Huade Storage Equipment Manufacturing Co.,Ltd

Contactpersoon: Tingting Li

Tel.: +8613218098210

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)