Thuis ProductenRek Gesteunde Mezzanine

Gesteunde Mezzanine van de pakhuisopslag Rek Zware Lading Aangepaste Breedte ISO9001

China Nanjing Huade Storage Equipment Manufacturing Co.,Ltd certificaten
China Nanjing Huade Storage Equipment Manufacturing Co.,Ltd certificaten
De goede diensten en de efficiënte werken, zou ik aan samenwerking met hen houden van, is het mijn beste ogen in China.

—— Mej. Susan

Wij geloven in uw beroep. Hield van met uw team te werken.

—— Ruby X.

Ik ben online Chatten Nu

Gesteunde Mezzanine van de pakhuisopslag Rek Zware Lading Aangepaste Breedte ISO9001

Warehouse Storage Rack Supported Mezzanine Heavy Loading Customized Width ISO9001
Warehouse Storage Rack Supported Mezzanine Heavy Loading Customized Width ISO9001 Warehouse Storage Rack Supported Mezzanine Heavy Loading Customized Width ISO9001 Warehouse Storage Rack Supported Mezzanine Heavy Loading Customized Width ISO9001

Grote Afbeelding :  Gesteunde Mezzanine van de pakhuisopslag Rek Zware Lading Aangepaste Breedte ISO9001

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Huade
Certificering: RMI, ISO9001, ISO14001, ISO18001
Modelnummer: mezzanine rek
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20 ton
Prijs: 40~ 100 USD/ pallet location
Verpakking Details: Beschikbaar pakket, 25 ton 40GP
Levertijd: 20~120 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 5000 ton/Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Installatie: Pakhuismezzanine installatie Breedte: Op maat
Type: mezzanine vloer Hoogte: Op maat
Gebruik: Modellen Rack Functie: De Zware Lading van de corrosiebescherming
Gebruik: Het systeem van de pakhuisopslag
Hoog licht:

Multiniveaumezzanine

,

pallet het rekken mezzanine

Mezzanine rek - mezzanine vloer - mezzanine platform - mezzanines - mezzanine systemen - mezzanine leverancier

 

WAT MEZZANINE IS

 

Een mezzanine vloer is een middenvloer tussen hoofdvloeren van een gebouw, en daarom typisch geteld niet onder de algemene vloeren van een gebouw. Vaak, is mezzanine laag-ceilinged en projecten in de vorm van een balkon. De termijn wordt ook gebruikt voor het laagste balkon in een theater, of voor de eerste rijen van zetels in dat balkon. Woordmezzanine komt uit Italiaanse mezzano „midden“.

 

In industriële toepassingen, mezzanine zijn de vloersystemen semi-permanente vloersystemen die typisch binnen gebouwen worden geïnstalleerd, die tussen twee permanente originele verhalen worden gebouwd. Deze structuren zijn gewoonlijk vrije status en kunnen in de meeste gevallen worden ontmanteld en worden opnieuw gevestigd. Worden de commercieel verkochte mezzanine structuren over het algemeen geconstrueerd van drie belangrijke materialen; staal, aluminium, en glasvezel. Het decking of het vloeren van mezzanine zal variëren door toepassing maar is over het algemeen samengesteld uit B-dek underlayment en houten product gebeëindigde vloer of op zwaar werk berekende staal, aluminium of glasvezelgrating.

 

Mezzanine wordt vaak gebruikt in winkels en gelijkaardige ruimten voor opslag van hulpmiddelen of materialen. Het hoge dak van de winkel is ideaal voor mezzanine, en de bureaus kunnen of onder of boven het worden gezet. Mezzanines worden vaak gebruikt in industriële operaties zoals pakhuis, distributie of productie. Deze faciliteiten hebben hoge plafonds, die ongebruikte ruimte toelaten om binnen de verticale kubus worden gebruikt. De industriële mezzanine structuren zijn typisch of structureel, gevormd broodje, rek-gesteund, of de plank gesteund, toestaand hoogte - dichtheidsopslag binnen de mezzanine structuur.

 

 

GEMEENSCHAPPELIJK GEBRUIK VAN MEZZANINE VLOEREN

Algemeen het meest gebruikt van een mezzanine vloer is voor opslag. Dit betekent normaal gebruiken één van beide een combinatie van het korte en longspan opschorten onder en boven de vloer. Vele ondernemingen zullen één niveau voor één doel b.v. opslag en het 2de niveau voor een bureau gebruiken.

Bureaumezzanines kunnen in het pakhuis en fabrieksmilieu worden gebouwd en door samenstelling of staal te gebruiken kunnen de verdelingen met verglazing tot de juiste werkomgeving leiden. Alle welzijnsfaciliteiten zoals kantines en toiletten kunnen deel bureaus met alle accomodatie uitmaken.

Mezzanines worden vaak gebruikt in kleinhandels om de het verkopen ruimte en of de opslagrug van opslag te verhogen. Wanneer mezzanine de vloeren in kleinhandels worden gebruikt zijn er stringente verordeningen zoals in de vloer geschatte brand moet zijn, de treden voor openbare toegang zijn en het handspoor voor openbaar gebruik geschikt is.

Ander mezzanine gebruik omvat stijgende ruimte voor productie, verpakking, die enz. sorteren.

„Het is vaak een gebrek aan ruimte dat ondernemingen van het groeien.“ tegenhoudt De lagere kostenoptie aan verhuizing zou een mezzanine vloer kunnen zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens
Nanjing Huade Storage Equipment Manufacturing Co.,Ltd

Contactpersoon: Tingting Li

Tel.: +8613218098210

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)