Thuis ProductenAandrijving in het Rekken

S235JR materiële Aandrijving door Pallet het Rekken Hoogte - dichtheid in Pakhuis

S235JR materiële Aandrijving door Pallet het Rekken Hoogte - dichtheid in Pakhuis

  • S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse
  • S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse
  • S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse
  • S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse
 • S235JR Material Drive Through Pallet Racking High Density In Warehouse

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Huade
  Certificering: RMI, ISO9001, ISO14001, ISO18001
  Modelnummer: Pallet het Rekken - Aandrijvings in/Aandrijving door Rek

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 20 ton
  Prijs: 40~ 100 USD/ pallet location
  Verpakking Details: Beschikbaar pakket, 25 ton 40GP
  Levertijd: 20~120 dagen
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 5000 ton/Maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: S235JR SCOPE: Pakhuisaandrijving door pallet het rekken
  kleur: Om door klant worden bepaald Toepassing: Magazijn
  naam: aandrijving door pallet het rekken certification: RMI, ISO9001

   

  Aandrijving in Rekken - Aandrijving door het Rekken van Systeem - Hoogte - de Opslag van de dichtheidspallet het Rekken Systeem in Pakhuis

   

   

   

  De aandrijving in rek is een hoogte - het systeem van de dichtheidsopslag in pakhuizen wordt gebruikt pallets op een basis die eerste van in/last uit op te slaan (FILO). De pallets worden geladen en van de voorkant van het rek en de vorkheftrucksaandrijving direct in de baaien van het rek om aan het opgeslagen product teruggewonnen te krijgen. De laatste geladen pallet wordt de eerste toegankelijke pallet, creërend een dichtere en eenvormige lading op een beperkt opslaggebied.

  Wanneer vergeleken bij conventionele selectieve reksystemen, kan dezelfde hoeveelheid opslag op een veel strakker gebied met hoogte worden bereikt - dichtheidsaandrijving binnen of aandrijving door systemen.

   

  Aandrijving door het rekken van de werken zo ook, maar opslagpallets op een eerste - in/eerst - uit basis (van FIFO). De pallets worden geladen aan één kant van het rek en van de overkant teruggewonnen.

  Het traditionele palletrek is een grote opslagoplossing voor een grote verscheidenheid van pakhuizen en distributiecentra. Nochtans, als u heel wat inventaris hebt dat de verschuivingen periodiek, de aandrijving binnen of de aandrijving door rek een hoogte - de opslagoplossing zijn van de dichtheids ruimtebesparing kunt u ernstig willen nadenken. Terwijl de traditionele statische rekopslag voor vele rijen van pallet het rekken met doorgangen tussen de individuele rijen toestaat, staan de aandrijving binnen en de aandrijving door het rekken voor een veel dichtere regeling van uw opgeslagen product toe. Zowel staan de aandrijving als de aandrijving door reksystemen binnen efficiënter gebruik van beschikbare ruimte toe dan de traditionele systemen van multi-doorgang selectieve rekken.

   

  Hoog - het de rekkenwerk van de dichtheidsopslag door de standaardposten van het palletrek samen met spoorstralen te gebruiken of eenvoudiger, sporen om de pallet op te slaan laadt in een zeer dichte configuratie. Het belangrijkste verschil tussen deze rekken en selectieve palletrekken is dat de vorkheftruck binnen het rek zelf werkt en er geen gespecificeerde stegen tussen de rijen zijn. Forklifts gaan in de individuele baaien van het rek binnen en de baaien zelf kunnen zoals nodig zo lang of zo kort zijn.

   

  De aandrijving in rek en de aandrijving door reksystemen verminderen opslag en herwinningstijd terwijl het verhogen van efficiency en productiviteit onder arbeiders. Niet alleen komen zij aan uw verrichtingen ten goede, kunnen zij uw bodemlijn ook verminderen door u meer bergruimte per dollar te geven besteed bij het rekken. Omdat deze rekken tot een meer eenvormige lading op een beperkt opslaggebied leiden, worden uw vorkheftruckexploitanten die in het systeem werken meer bekwame bestuurders. Naast deze voordelen, overweeg dit – de aandrijving binnen & de aandrijving door systemen zijn zeer efficiënte energie. Aangezien het product zo dicht in dit type van systeem wordt geladen, er minder lucht is die tussen uw pallets worden moet verwarmd of worden gekoeld en uw forklifts te hoeven niet zo ver drijven om ladingen te plukken of te plaatsen, daardoor gebruikend minder brandstof.

   

   

   

  Contactgegevens
  Nanjing Huade Storage Equipment Manufacturing Co.,Ltd

  Contactpersoon: Hiway He

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten